Gastsprekers 20 juni 2013

Marcel van Driel

Schrijver, spreker, Waanzinnige Plannenmaker

Marcel van Driel

Marcel van Driel is een bevlogen schrijver die meer dan veertig boeken op zijn naam heeft staan. Onlangs is zijn non-fictieboek “Waanzinnige Plannen en hoe ze te realiseren” uitgebracht, waarvan hij er vijf voor het event signeert. Heb je zelf een idee dat je niet loslaat, of een droom waar je regelmatig wakker van ligt? Tijdens zijn lezing geeft Marcel van Driel handvatten over hoe je planningen maakt, mijlpalen haalt, hindernissen overwint en Social Media kan inzetten om je doel te bereiken. Hij legt bloot waarom jij nu nog niet aan je Waanzinnige Plan begonnen bent en geeft aan wat er daadwerkelijk voor nodig is om je plan met succes uit te voeren. Durf je het aan?

Ron van Leeuwen

Netwerker, spreker en ondernemer

Ron van Leeuwen

Als ex melkveehouder heb ik in 2003 besloten mijn leven een totaal andere wending te geven. De regelgeving, beperkingen en hoge investeringen stonden mijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling teveel in de weg. Mijn zoektocht naar betere zakelijke kansen met een vorm passieve inkomensopbouw waarmee ik iets te bieden heb voor de maatschappij, bracht mij op het spoor onze huidige onderneming RoTos international. Wereldwijd handel organiseren in de markt van gezond ouder worden, handel via e-commerce en samen met collega ondernemers een internationaal netwerk bouwen en elkaar ontwikkelen en ondersteunen.  Een ongekende uitdaging waarin ik door veel training en begeleiding, vallen en opstaan mezelf heb ontwikkeld tot wie ik nu ben. Live begins at the end of your comfortzone!

Pancras Pouw

Ondernemer, spreker

Pancras Pouw

Pancras Pouw is eigenaar van meerdere bedrijven en heeft ruim 25 jaar managementervaring in diverse sectoren. Met zijn team houdt hij zich bezig met het opzetten en uitrollen van nieuwe organisatie concepten, producten, diensten, sales en marketingactiviteiten. Hij helpt klanten bij het ontwikkelen van kansrijke strategieën, diensten en producten. Met zijn bedrijf PJP Consultancy heeft Pancras continue de focus op het bewerkstelligen van toegevoegde waarde tussen mensen, processen en systemen. Social Media maakt ook een groot onderdeel uit van zijn activiteiten en hij hier is dan ook erg succesvol in. Als gastspreker voor dit event deel hij graag zijn successen met ons.

Jeroen Gort

Selfmade ondernemer en eigenaar van Crossminds Connected Marketing
 

Na een carrière in sales en marketing heeft Jeroen in de laatste 14 jaar duizenden medewerkers en managers getraind en gecoacht. Jeroen is een van de drijvende krachten achter het  Crossminds connected marketing concept en medeontwikkelaar van de succesvolle communicatietool Delfin Connector®. Hij is een veelgevraagd spreker over onderwerpen als topverkopers,  (persoonlijk) leiderschap en vernieuwend ondernemerschap. Zijn stijl wordt door klanten omschreven als energiek en inspirerend. Jeroen heeft al veel hoge ogen gegooid bij zijn vorige presentaties voor het SMPE en zin passie en wijsheid zal iedere deelnemer zeker bijblijven!

Alwin Zandvoort

Social Media consultant, trainer, spreker, recruiter in Finance, Marketing/Communicatie & Sales

Alwin Zandvoort

Het is mijn passie om ondernemers te helpen hun dromen te realiseren via Social Media. In de afgelopen 15 jaren heb ik mijn voetsporen verdiend in de wereld van marketing, sales & recruitment. Sinds 2010 ben ik actief als zelfstandig ondernemer, waarbij ik meerdere business concepten heb mogen opzetten. Social Media is hierin de belangrijkste aanjager geweest. Als vaste spreker van SMPE heb ik meerdere presentaties over het gebruik en inzet van Social Media gegeven, waarbij ik nu de focus leg op Social Sales. We willen tenslotte allemaal geld verdienen met Social Media.

Reacties zijn gesloten.